Algemene voorwaarden

1/13

Publicaties

Onze brochures worden opgemaakt naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling maar zijn onafhankelijk verkrijg- en leesbaar.

Onze nieuwsbrieven verschijnen normaliter 4 keer per jaar. Om onze werking beter te leren kennen of om uw collectie compleet te maken, zijn vorige uitgaven nog verkrijgbaar in bundels van 4 edities.

Onze heemkundige werking heeft geen winstoogmerk, daarom rekenen we voor onze publicaties enkel de productiekosten aan.

 

Betalingsvoorwaarden

Met het invullen van het formulier maakt u duidelijk welke publicatie(s) u wenst aan te kopen. Zodra uw bestelling in behandeling wordt genomen, krijgt u een e-mail met een overzicht van de verstrekte informatie en de betalingsvoorwaarden. Wij bezorgen uw bestelling op de door u gekozen wijze na betaling van het volledige verschuldigde bedrag op ons rekeningnummer BE 25 7512 0128 8982.

Het totaalbedrag bestaat uit de som van de door u gekozen publicaties, eventueel aangevuld met een verzendingskost van 3 euro indien u koos voor verzending via de Post (6 euro voor zendingen buiten België).

 

Privacybeleid

De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden verstuurd naar Heverstam en zullen nooit verkocht of verspreid worden aan derden. Deze gegevens dienen enkel voor de verwerking van de bestelling, en worden niet bijgehouden

GDPR

U zal wellicht hier en daar al iets gehoord hebben over GDPR.
Deze Europese verordening is in voege gegaan op 25 mei 2018 en moet ervoor zorgen dat alle bedrijven, verenigingen, … op een gecontroleerde, transparante en veilige manier met persoonsgegevens omgaan.
Bij deze wensen wij u dan ook al even kort toe te lichten wat wij wel en niet 
doen met uw persoonlijke gegevens.
Als lid van Heverstam, noteren wij volgende gegevens in onze databank
- naam
- adres
- eventueel e-mail adres
- eventueel telefoonnummer
Deze persoonsgegevens worden nooit aan derden doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. (met uitzondering van de ledenlijst als addendum bij de jaarlijkse subsidieaanvraag bij de lokale cultuurraad)
U heeft ten allen tijde het recht om deze gegevens op te vragen en indien nodig ze aan te laten passen.
Uiteraard hebben wij ook de nodige beveiligingen voorzien om deze gegevens te beschermen (zowel digitaal als fysiek).

KAN U ONS HELPEN MET AUTHENTIEK MATERIAAL???
Klik hier
OOK U KAN LID WORDEN!
Klik hier
HELP ONS ...
WAT IS DIT?
Klik hier

© 2023 by Heverstam. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now